fbpx
21.8 C
София
събота | 28.05.2022 | 13:18:52
събота | 28.05.2022 | 13:18:52
21.8 C
София

На фасадата на Столичната община отново е поставено знамето на Украйна, след като от “Възраждане” го свалиха

Това съобщиха от пресцентъра на Столичния общински съвет

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

На фасадата на Столичната община на ул. “Московска” 33 отново е поставено знамето на Украйна, след като по-рано днес от ПП “Възраждане” го свалиха. Това съобщиха за БТА от пресцентъра на Столичния общински съвет.

От ” Възраждане – София” съобщиха, че свалят знамето на Украйна от Столична община, за да напомнят, че мястото на всяко едно чуждо знаме е в посолството, консулството или търговското представителство на съответната държава в нашата Република.

“По-късно днес украинското знаме ще бъде върнато на украинския посланик. Надяваме се с този добър пример на “Възраждане” да покажем, че чуждите знамена трябва да се уважават, а не да се горят”, пише в съобщението от “Възраждане” до медиите, допълва БТА.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук