fbpx
14.9 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 05:37:02
четвъртък | 26.05.2022 | 05:37:02
14.9 C
София

На 23 декември пускат движението по новоремонтирания бул. “Първа Българска армия”

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

На 23 декември ще бъде възстановено движението по бул. “Първа българска армия”. Това обяви в личния си профил в социалната мрежа кметът на София Йорданка Фандъкова.

Днес се полага третият пласт асфалт в отсечката между ул. “Нешо Бончев” и ул. “София”. Четвъртият, износващ пласт асфалт, ще бъде положен през пролетта при подходящи метеорологични условия.

“Работата по тротоарните настилки в участъка ще продължи, като се обособи пешеходна зона за движение”, посочва кметът.

Тя добавя, че при основния ремонт на бул. “Първа Българска армия” – от ул. “Мара Бунева” до река Суходолска, са били подменени канализацията и водопровода, и е изградено улично осветление с нова захранваща кабелна мрежа.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук