fbpx
17.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 03:38:55
петък | 27.05.2022 | 03:38:55
17.8 C
София

На 18 май окончателно решават за освобождаването на Иван Гешев(ВИДЕО)

Процедурни хватки отнеха почти два часа и половина на съдебните кадровици, за да стигнат до решението за датата

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

На 18 май ВСС трябва да реши окончателно дали да освободи главния прокурор Иван Гешев от поста му. Днес кадровиците обединиха двете искания – на правосъдния министър Надежда Йорданова и на бившия министър Янаки Стоилов. Правосъдния министър Йорданова  представи доказателствени искания по процедурата, свързани със запис от телевизионно интервю на Гешев през 2020 г. Тя изисква и заповед от прокуратурата за случаен подбор на делата. 

Иван Гешев от своя страна  също направи доказателствено искане – да се предостави искане  на Бойко Рашков за отстраняването му за изясняване на правната рамка. Преди заседанието на ВСС главният прокурор заяви , че ще сезира  Конституционния съд за закриването на специализираното правосъдие. 

- Реклама -spot_imgspot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук