fbpx
29 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 18:10

Музеят “Форт Герхард”: Моля, въздържайте се от секс

Нарушителите се глобяват с над 600 лева

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Музеят “Форт Герхард” в Полша излезе със странно съобщение към посетителите, в което ги призовава да се въздържат да правят секс по време на посещението си там.

Причината за отправеното послание са три отделни случая на влюбени, които се наслаждават един на друг по коридорите на музея, уловени от камерите за видеонаблюдение в рамките на месец.

Ръководството му се обърна към своите посетители в социалните мрежи: “Молим нашите влюбени гости да проявят разбиране – повечето от експонатите в нашия музей са отпреди много години и са свикнали със съвсем други морални норми – консервативни, дори ортодоксални и въздържани. Нека не ги излагаме на неудобство!”

От информация, публикувана в уебсайта му неговите експонати варират от “времената на Фридрих Велики до края на Студената война”.

Според закона в Полша сексът на обществени места е забранен, а нарушителите биват задържани, осъждани условно или глобявани с 1500 злоти или около 616 лв.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img