fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 14:59

Мустафа Карадайъ: Властта, която е основана на омразата, рано или късно ще падне

Нужна е нова основа, за да има нова къща, каза още лидерът на ДПС

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

ДПС се явиха на консултации при президента Румен Радев. Лидерът на Движението Мустафа Карадайъ заяви, че още април месец  са заявили, че формулата за съставяне на мнозинство в това Народно събрание е грешна.

“И политическата логика диктува тази власт, която е основана на омразата, противопоставянето, разделението и реваншизма, няма как да издържи и тя ще падне рано или късно. И ние още тогава казахме, че ни предстоят предсрочни избори.”

За да бъде променена формулата, по която се конструират процесите в политическия терен са нужни избори, подчерта Карадайъ.

“Нужна е нова основа, за да има нова къща. Предишната основа задава грешен модел, крива къща. Много е важно какво има да се направи преди предсрочните избори и ние си носим нашата отговорност”, каза лидерът на ДПС.

- РЕКЛАМА -spot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img