fbpx
25.8 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 17:33

Мустафа Карадайъ се срещна с турския президент Реджеп Ердоган

Лидерът на ДПС информира Ердоган, че в България предстоят избори на 2 октомври

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се срещна с президента на Турция Реджеп Ердоган и с външния министър Мевлют Чавушоглу, съобщиха от пресцентъра на ДПС. Карадайъ и заместник-председателят на Движението Ахмед Ахмедов са на посещение в Турция.

Карадайъ информира Ердоган, че в България предстоят избори на 2 октомври. Той добави, че те ще отминат, но тежката зима ще дойде.

Двамата разговаряха още за отношенията между България и Турция в контекста на енергетиката и природния газ.

Мустафа Карадайъ и Ахмед Ахмедов проведоха и среща с български граждани в Турция във връзка с предстоящите предсрочни парламентарни избори. На срещата присъстваха над 100 симпатизанти на ДПС.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img