fbpx
18.2 C
София
вторник | 24.05.2022 | 23:56:54
вторник | 24.05.2022 | 23:56:54
18.2 C
София

Новогодишен подарък – монтираха колчета по средата на тротоара на ул. „Гео Милев“

„Със сигурност не са законни“, коментира кметът на район „Слатина“ Георги Илиев

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Придвижването по столичната улица „Гео Милев“, в частта й между „Коста Лулчев“ и „Иван Димитров -Куклата,“ се превърна в ходене с препятствия. Причината – някой е монтирал колчета по средата на тротоара. Те са черни и в тъмната част на деня се превръщат в капан за всички пешеходци.

NewsOne потърси кмета на район „Слатина“ Георги Илиев, който от нас научи за проблема.

„Със сигурност не са законни“, коментира той и добави, че не знае кой ги е монтирал.

Кметът подчерта още, че до този момент не е получен сигнал за тези колчета.

NewsOne информира за създалия се проблем и зам.-кмета по обществено строителство в Столичната община инж. Ангел Джоргов.

Очакваме в най-кратък срок препятствията да бъдат премахнати, както и да бъде установено кой ги е поставил.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук