26.01.2023 | четвъртък | 23:30

„Монки Кид“ започва по Cartoon Network

Публикувано:

Сподели поста:

Монки Кид е обикновено момче, което доставя храна от закусвалнята на Пигси. Той има една основна страст – обича старите легенди. Тази любов променя съдбата му – тя го отвежда до скривалище, където намира магическите предмети на могъщия Крал на маймуните. Скоро след това му се налага да залови двама злодеи, които се опитват да освободят Краля на демоните Бул от затвора. Монки се среща и със самия Крал на маймуните, който го назначава за свой наследник и му поверява важна задача. 

Монки Кид не е сам в добрите дела. Във всеки момент, той може да разчита за помощ от верните си приятели. Дали различията в характерите им ще бъдат пречка да работят заедно? Съвсем не – тези колоритни герои се допълват идеално.

Най-добрата приятелка на MK, Мей, обича кученца и има добри идеи дори и в най-трудната ситуация. Собственикът на закусвалнята, Пигси, може да изглежда малко груб, но на него винаги може да се разчита.

Огромният Санди, който е бивш войник, обича йога и има голямо сърце. Експертът по демоните, Танг, има знания за легендите и… кулинарията. Заедно, те се опитват да хванат Кралят на демоните Бул, но дали ще успеят?

Поредицата започва на 9 януари от 15.00 ч. по Cartoon Network. Като ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.

Новините от България

Следете новините от всяка община в България в национална информационна медия "България1".

meteoONE

София
силен снеговалеж
-0.8 ° C
-0.4 °
-1.2 °
96 %
3.1kmh
100 %
чт
-0 °
пт
1 °
сб
1 °
нд
1 °
пн
1 °
newsONE Newsroom
newsONE Newsroomhttp://www.newsone.bg
Информационна агенция newsONE.bg е безпристрастна и следва световните практики за обективна журналистика, без да се влияе от политически и икономически интереси. Основната мисия на агенцията е да стане основен и предпочитан източник на навременна, проверена, полезна и детайлна информация за новините от цялата страна. Основана през 2021-а година, newsONE бързо се наложи като един от предпочитаните източници на точна, навременна и безпристрастна информация. newsONE e единствената информационна агенция в България, която има и собствен денонощен новинарски канал, който се излъчва по кабел и сателит на територията на България и Европа. newsONE e първата информационна агенция в страната, която изгражда регионални центрове в 10 града.
София
силен снеговалеж
-0.8 ° C
-0.4 °
-1.2 °
96 %
3.1kmh
100 %
чт
-0 °
пт
1 °
сб
1 °
нд
1 °
пн
1 °

Прочети още

Оригиналният HBO драматичен сериал „Наследници“ се завръща с четвърти сезон на 27 март

Създаден от Джеси Армстронг, четвъртият сезон на наградения с Emmy® оригинален драматичен сериал на HBO Наследници дебютира в...

Костадин Костадинов: ДБ и ПП саботираха съдебната реформа

Костадин Костадинов: ДБ и ПП саботираха съдебната реформа #саботаж #НПК #съдебна #реформа #разследване #ПП #ДБ #заседание #Възраждане #ИванГешев

Информация за състоянието на републиканските пътища към 17:30 ч. на 26.01.2023 г.

МЕТЕОРОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА: Температурите са в интервала от -5 С до +9°С. Времето над страната е облачно. Слаб вятър духа в областите:...

Георги Първанов: Ние от коалиция „Левицата“ получаваме зелена улица и ставаме алтернативата

Ние от коалиция „Левицата“ получаваме зелена улица и ставаме алтернативата. Особено на фона на безпринципния изблик на любов...