fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 20:30

Митрофанова: Доставките на газ могат да бъдат възобновени веднага, ако България започне да плаща по руската схема

Тя прикани страната ни да подходи прагматично към казуса

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Доставките на газ за България могат да бъдат възобновени веднага, ако България започне да плаща за тях по схемата, изисквана от “Газпром”. Това каза пред телевизия “Русия-24” посланикът на Русия в София Н. Пр. Елеонора Митрофанова.

“Много експерти призовават за прагматизъм и за връщане към договора с “Газпром”, който все пак е валиден до края на тази година. Така, че щом българската страна реши да плати по схемата, изисквана от “Газпром”, доставките ще бъдат възобновени”, заяви тя.

- РЕКЛАМА -spot_img
Росица Лаханова
Росица Лахановаhttp://www.newsone.bg
Росица Лаханова е родена в София. Завършва Журналистика и Българска филология със специалност “Езикознание” . Мечтае да се занимава със старобългарски език, но съдбата я изпраща в телевизията. Работи в сферата на електронните медии от 1999. Била е редактор, сценарист и водещ в сутрешен блок, съботно-неделни и нощни блокове в телевизиите НКТ “Евроком”-София, ББТ, “Диема”, “7 дни”, БНТ. От 1.6.2022 е член на екипа на NewsOne LIVE TV. Обича театъра, конния спорт и бързите коли. Любима книга - “Малкият принц”, верую : най-важните неща се виждат със сърцето.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here