fbpx
30.8 C
София
4 юли 2022 | понеделник | 19:23

Мирослав Иванов : Няма нужда от извънредно заседание в неделя (ВИДЕО)

Съгласно Правилника на НС избор на нов председател може да се проведе в 14-дневен срок

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img

Няма необходимост от извънредно парламентарно заседание в неделя, смята временно изпълняващият длъжността председател на Народното събрание Мирослав Иванов. Той коментира възможността за насрочване на извънредно заседание, на което да започне обсъждането на вота на недоверие, внесен от ГЕРБ срещу загубилото своето парламентарно мнозинство правителство на премиера Кирил Петков.

“Действително политическите страсти са много нажежени, те отекват много шумно и в българското общество, виждате – вчера имаше протести, посочи той. Не искам да нагнетявам допълнително напрежение, искам ситуацията малко да се успокои, парламентарните групи да могат трезво да помислят какво следва оттук нататък като поведение, като отношение, защото предстоящият вот на недоверие е изключително важен, той ще предопредели бъдещето на страната за следващите няколко месеца и години. Не мисля, че има необходимост от извънредно заседание в неделя”, коментира Иванов.

Съгласно Правилника на НС избор на нов председател може да се проведе в 14-дневен срок.

- РЕКЛАМА -spot_imgspot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here