fbpx
18.2 C
София
сряда | 25.05.2022 | 01:35:26
сряда | 25.05.2022 | 01:35:26
18.2 C
София

Министърът на спорта ще разговаря с ЦСКА – София и “Левски”

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Новият министър на спорта Радостин Василев ще покани на среща представители на ЦСКА – София и на ФК “Левски”. Това съобщи самият той по време на представянето на завършения проект по дигитализация на Музея на спорта.

“Първо ще направим среща с ОСК на ЦСКА, тъй като спрях търга за базите. После ще поканя ръководството на футболния ЦСКА, дори Гриша Ганчев, който имаше претенции към дружеството, което е отговорно за “Българска армия” и Панчарево”, каза министърът

Василев е готов да се срещне и с представители на ФК “Левски”, заради финансовите му проблеми. И допълни, че е отворен към всички клубове, за да няма ощетени.

По повод на бюджета за спорта, който предстои да бъде определен през януари, заедно с общия бюджет на държавата, допълни, че иска да е двоен спрямо сегашния.

Министърът се ангажира с обещание да направи всичко възможно, за да стартира строежа на нов национален стадион.

И призна, че според него трябва да има промени в Българския футболен съюз.

- Реклама -spot_imgspot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук