fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 14:51

Министърът на енергетиката прекрати меморандума с Gemcorp

На последното правителствено заседание Николов информира за предприетите действия

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Министърът на енергетиката Александър Николов предприе необходимите действия за прекратяване на меморандума с Gemcorp Holdings Ltd и IP3, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

От министерството посочват, че това е в изпълнение на решение от оперативно заседание на Министерския съвет от 20 юли 2022 г., когато Николов е изпратил уведомление до Gemcorp Holdings Ltd и IP3 за прекратяване по взаимно съгласие на сключения на 23 март 2022 г. необвързващ меморандум за разбирателство.

Заедно с уведомлението, на страните е изпратено и подписано от министъра на енергетиката допълнително споразумение, което урежда отношенията във връзка с прекратяването му.

На последното заседание на правителството министър Николов информира за предприетите действия.

- РЕКЛАМА -spot_img
Росица Лаханова
Росица Лахановаhttp://www.newsone.bg
Росица Лаханова е родена в София. Завършва Журналистика и Българска филология със специалност “Езикознание” . Мечтае да се занимава със старобългарски език, но съдбата я изпраща в телевизията. Работи в сферата на електронните медии от 1999. Била е редактор, сценарист и водещ в сутрешен блок, съботно-неделни и нощни блокове в телевизиите НКТ “Евроком”-София, ББТ, “Диема”, “7 дни”, БНТ. От 1.6.2022 е член на екипа на NewsOne LIVE TV. Обича театъра, конния спорт и бързите коли. Любима книга - “Малкият принц”, верую : най-важните неща се виждат със сърцето.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img