fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 19:47

Михаела Филева с лайв версии на песни от албума „ИН и ЯН“

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура”

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Поп иконата Михаела Филева представя концертни версии на три песни от албума „ИН и ЯН“. Снимачна площадка на визуализациите е концертната сцена, на която Михаела и музикантите ѝ изпълняват пред фенове песните от новия студиен албум „ИН и ЯН“ в специално създадени за изпълнение на живо аранжименти. Събитието се състоя на 15 май и съвпадна с юбилейния рожден ден на певицата, а организаторите му от Монте Мюзик дадоха възможност на меломаните да закупят билети и за излъчването му онлайн.


Вълшебните мигове и изпълнения от събитието бяха заснети от екипа на Алекс Борназ, за да може сега, в началото на есента, да имат нов живот в дигиталните медии. Зад постпродукцията на “Броня от стъкло”, “Парфюм” и “Нищо лично” (feat. FeeL), застава Бохос Топакбашян, който има за цел да остави в зрителя усещането за концертна атмосфера, като излезе от рамките на стандартните клипове. Музикантите Краси Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев са брилянтни в изпълнението на аранжиментите на Борислав Бояджиев – Борче.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура”.

Линкове към видеата:
http://youtu.be/31mkdi7O9NE
http://youtu.be/gAwJfP4ocyE
http://youtu.be/ObD28H8BTUo

- РЕКЛАМА -spot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img