fbpx
11.3 C
София
петък | 20.05.2022 | 01:24:58
петък | 20.05.2022 | 01:24:58
11.3 C
София

Методи Лалов напуска групата на ДБ в СОС

Той остава като независим общински съветник

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Методи Лалов, от “Демократична България” в Столичния общински съвет, напуска групата и става независим общински съветник. Той обяви това в личния си профил в социалната мрежа.

“Съобщавам ви, че считано от 18.01.2022 г. напускам политическата група на общинските съветници от “Демократична България” в СОС”, написа той.

Лалов припомни, че на 8 септември 2021 г. е подал оставка като председател на тази група, поради различие с част от практиките на мнозинството в нея, инспирирани и подкрепяни от ръководствата на партиите в коалицията “Демократична България – обединение”.

“Впоследствие, като реакция на несъгласието ми с недемократичното и противоуставно управление на ПП “Да, България”, незаконосъобразно беше прекратено членството ми в партията. С оглед на това вече не съществува политическа логика и основание да продължа да бъда част от политическата група на “Демократична България – обединение“ в СОС”, добави още Лалов.

Той декларира, че ще продължи да осъществява функциите си на общински съветник без принадлежност към политическа формация.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук