fbpx
16.7 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 04:08:40
четвъртък | 26.05.2022 | 04:08:40
16.7 C
София

Медици от синдикат “Защита” с палатков лагер пред здравното министерство

Палатките ще останат пред ведомството до 12 май, а след това ще бъде организиран национален протест

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Лекари, медицински сестри, санитари и шофьори на линейки направиха палатков лагер пред здравното министерство. Причината – неспазени обещания за повишаване на заплащането на труда. Преди месец те настояха парите, които получават заради работата на първа линия по време на пандемия, да останат част от месечните им възнаграждения.

Палатките ще останат пред Министерството на здравеопазването до 12 май, а след това ще бъде организиран национален протест.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук