fbpx
19.1 C
София
12 август 2022 | петък | 02:19

“Мечо Пух” подарява стария си, но запазен и работещ автомобил на човек в нужда

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Млад мъж от София подарява старата си кола на човек, който се нуждае от автомобил, но не може да си купи такъв. Доброто намеренние той обяви в социалната мрежа зад името Мечо Пух. NewOne се опита да открие добротвореца, но засега опитите ни остават без успех.

Той не само ще подари автомобила си на нуждаещ се човек, но и ще покрие и разходите за прехвърлянето на автомобила на новия му собственик. По думите му превозното средство е изправно, като има и газов инжекцион, с който пътуването на новите стопани ще бъде още по-икономично.

 “Ако се сещате за някое семейство, самотен баща или самотна майка, на които им е необходим автомобил, ще се радвам да ми предложите”, пише той в публикацията си във „Фейсбук“.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img