fbpx
More

  “Мечо Пух” дари колата си на самотна майка от Петрич

  “Мечо Пух” дари старата си, на работеща кола, на самотна майка, с две деца, от Петрич. Това обяви благородният мъж в профила си във “Фейсбук”.

  Публикуваме публикацията му, без редакторска намеса:

  “Хриси от Петрич е майка на две, справя се сама с отглеждането им и с работата си като фотограф. С този ми жест, тя ще има повече свобода, няма да е зависима от чужди автомобили. Ще може да отиде навсякъде, по всяко време да прави снимките си, с които да изхранва малките си дечица.

  Снимка: Договорът, с който “Мечо Пух” дарява автомобила си на Хриси от Петрич


  “На въпроса ми защо да избера нея, тя отговори следното: “Ако получа колата, която подарявате, това ще ми помогне много и развитието ми като фотограф, защото ще мога да отделя пари за обективи, светкавици и други неща, които са ми необходими. След 2 месеца приключва майчинството ми, аз вече се връщам към професията и подновявам техниката си”. Целта на този “социален експеримент” не беше да намеря семейство в нужда както повечето разбраха. А да я дам на някой, който ще му върши работа. Сега Хриси има свобода да работи повече и да уреди по светло бъдеще на малките”, написа той.

  „Мечо Пух“ подарява стария си, но запазен и работещ автомобил на човек в нужда | NewsONE