fbpx
20.2 C
София
20 август 2022 | събота | 06:08

Мая Манолова занесе студени радиатори на “Булгаргаз”

Поради безхаберието на държавата и на Столична община отоплението на парно ще се превърне в лукс, заяви тя

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Мая Манолова и симпатизанти на гражданската платформа  “Изправи се. БГ” занесоха студени радиатори пред сградата на “Булгаргаз”.  

Бившият омбудсман на България заяви, че поради безхаберието на държавата и на Столична община отоплението на парно ще се превърне в лукс.

“Герб и ПП се оказаха очаквано лоша комбинация за София. Кирил Петков и Йорданка Фандъкова са на път да оставят столичани през зимата на студено”, допълня тя.

Манолова зададе въпроси на директора на “Булгаргаз”, свързани с евентуални закононарушения, поскъпването на природния газ през август, както и на какви цени ще бъде газът през следващите месеци и предстоящата зима.

Манолова попита и кои са фирмите, които снабдяват България с газ, на каква цена и как “Булгаргаз” ги е избрал, както и налично ли е количеството газ за август и септември. Лидерът на “Изправи се. БГ”  поиска и отговор нагнетено ли е в Чирен необходимото количество газ по закон и на какви цени. Видео от посещението на Манолова пред КЕВР можете да видите тук:

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/721516058924216

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img