fbpx
20.2 C
София
20 август 2022 | събота | 06:47

Мая Манолова с чифтокопитна акция на бензиностанция: Хората не са овце

От "Изправи се.БГ" решиха да изградят импровизирана кошара, в която бяха стоварени овце от Радомирско

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Лидерът на Изправи.БГ Мая Манолова направи провокативна чифтокопитна акция пред бензиностанция. С призива “Хората не са овце”! Спрете спекулата на горивата! Цените на бензина и дизела с 1 лев надолу!”, тя призова за промени в цените на горивата за потребителите.

От “Изправи се.БГ” решиха да изградят импровизирана кошара, в която бяха стоварени овце от Радомирско.

За място на колоритната проявата бе избрана бензиностанция на кръстовището на булевардите “Тодор Александров” и “Константин Величков”.

Събитието е част от инициативата “Антиспекула” на “Изправи се.БГ”.

“По отношение на цените на бензина и дизела, управляващите взеха народа за стадо, които не се информират, не четат и не разбират, че цените на бензина и дизела са спекулативно завишени с левче, спекулативно завишени. Управляващите решиха, че хората могат да бъдат баламосвани, могат да бъдат ограбвани като тези животинки. Дали сме им да се хранят, те са затворени, нахранени и да си мълчат. Мълчанието на агнетата си представяше, че е народа с високите цени на бензина и дизела. Докато хората си мълчат, управляващите да си крадат. Само че тази измама с тези спекулативно надути цени, е разкрита. От “Изправи се.БГ” обясняваме, че наистина по левче се печели на всеки литър бензин и дизел и то левче се разпределя някъде”, каза още Манолова.

По думите й парите се разпределят във фирмата, която преработва в рафинерията на “Лукойл Нефтохим” руския петрол и същата фирма го продава на бензиностанциите на завишени цени. 

“Тия овчици тук разбраха и другата измама с 25 ст., защото бензиностанциите, които предоставят тази отстъпка на гражданите, продават с 25 стотинки по-скъпо”, казва Манолова. 

- РЕКЛАМА -spot_img
София-Никол Николова
София-Никол Николоваhttp://www.newsone.bg
София-Никол Николова има опит като репортер в информационна агенция. Работила е и в сферата на рекламата. Обучава се в бакалавърска програма “Връзки с общественноста” на СУ „Св. Климент Охридски“. Обича да пътува и се занимава със спортно катерене.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img