fbpx
20.2 C
София
19 август 2022 | петък | 05:29

Мая Манолова: “Продължаваме промяната” ще бъде първа политическа сила, оставаме с Радев до пълната му победа

Тя каза, че все още не окончателно дали формацията й е вътре или остава извън 47-ия парламент

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img


“Най-вероятно “Продължаваме промяната” ще бъдат победители на тези избори, но за нас е важно българските граждани да са победители. Да изчакаме първите резултати. ПП ще бъдат първа политическа сила, а не ГЕРБ”. Това каза съпредседателят на “Изправи се БГ. Ние идваме” Мая Манолова, която коментира първите резултати от изборите 2 в 1 за парламент и президент. 

“Радваме се за Асен Василев и Кирил Петков, защото и ние сме част от същото пространство. Дали сме в или извън парламента, ще продължим да работим за промяната”, заяви тя.

Манолова каза, че все още не окончателно ясно дали формацията й е вътре или остава извън 47-ия парламент.

Тя обяви още, че остават с президента Румен Радев докато спечели окончателно битката и призна, че са го подкрепяли от самото начало.

По отношение на избирателната активност, Манолова коментира, че това се е случило заради сапунения сериал, който лидерът на ГЕРБ Боййко Борисов е развил през последните 10-тина дни и е целял да създаде недоверие и съмнение в честността на вота. Според нея това въобще не е било изненада за нея, защото крайната цел е била да излязат хората и да гласуват за партиите с твърдо ядро.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img