fbpx
17.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 03:11:13
петък | 27.05.2022 | 03:11:13
17.8 C
София

Мая Манолова: “Продължаваме промяната” не разграждат, а надграждат модела на Борисов

"Партията на Стефан Янев няма социални искания, ако заявят такива, бихме могли да си сътрудничим", каза още тя

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

“Продължаваме промяната” излъгаха избирателите като обещаха, че ще разграждат модела на Борисов, но не само го запазиха, но и го надграждат, не така си представяха хората промяната, нищо не се е променило, коментира пред БНТ Мая Манолова, лидер на “Изправи се.БГ”.

Според нея социалната политика на четворната коалиция е катастрофа. По думите на Мая Манолова Планът за възстановяване след последната му преработка отново ще прати парите отново при няколко фирми.

“Газовият договор е най-скорострелната далавера през последните години, не става дума за диверсификация и за скъсване на енергийната зависимост от Русия, защото газът, който купуваме отново е руски, сделката беше направена без търг и конкурс”, заяви Мая Манолова и подчерта, че далаверите ще се заменят с далавери на посредници.

Тя беше категорична, че е огромна лъжа, че България не изпраща оръжие на Украйна. Манолова прогнозира, че четворната коалиция ще стои вкопчена във властта до последно.

“Партията на Стефан Янев няма социални искания, ако заявят такива бихме могли да си сътрудничим”, каза още тя.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук