fbpx
21.4 C
София
12 август 2022 | петък | 23:09

Мая Манолова: Има измама при отстъпката на горивата

Цената на големите вериги бензиностанции е допълнително надута, твърди тя

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

За измама при отстъпката на горивата съобщи лидерът на “Изправи се, България” Мая Манолова в своя профил в социалната мрежа. Тя посочи, че цената на големите вериги бензиностанции, които дават отстъпката, е допълнително надута с 25 стотинки.

“Малките бензиностанции, в същото време, не дават отстъпка, но продават с 25 ст. по-евтино. Т.е. управляващите лъжат гражданите, че им дават по 25 ст. на литър гориво, но цената с приспаднати 25 ст. е същата, като на таблото на тези бензиностанции, които не правят отстъпка. Чудна измама! За хората, разбира се! Защото веригите бензиностанции, без да продават на по-ниска цена от малките бензиностанции, накрая ще получат 150 милиона от държавата – по-точно от нас, данъкоплатците. Толкова четворната коалиция заложи в актуализацията на бюджета. Да се “почерпят” веригите, за сметка на обеднелия народ”, написа тя.

Във “Фейсбук” профила си Манолова качи снимки на цените на обикновения дизел в “Люлин” – в малките бензиностанции без отстъпка, на 3.33лв., в големите – на 3.58.

Снимка: “Фейсбук” профила на Мая Манолова
Снимка: “Фейсбук” профила на Мая Манолова
Снимка: “Фейсбук” профила на Мая Манолова
- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img