fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:04

Маските за лице са задължителни в градския транспорт на София от днес

Остава в сила и останалата част от заповедта, която беше издадена преди дни - за носене на предпазни маски в здравни и лечебни заведения

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Предпазните маски за лице стават задължителни за носене в градския транспорт в София от днес. Това е записано в заповед на директора на Столичната регионална здравна инспекция д-р Данчо Пенчев, публикувана в петък.

Носенето на маски не е задължително за деца под 6-годишна възраст. 

Остава в сила и останалата част от заповедта, която беше издадена преди дни – за носене на предпазни маски в здравни и лечебни заведения, както и в специализираните институции за предоставяне на социални услуги, аптеки, оптики и дрогерии.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img