fbpx
21.4 C
София
13 август 2022 | събота | 00:59

Маските стават задължителни в градския транспорт на София от понеделник

В сила остава изискването за носене на предпазни маски в здравни и лечебни заведения, както и в специализираните институции

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Предпазните маски за лице стават задължителни за носене в градския транспорт в София от понеделник. Това се посочва в заповед на д-р Данчо Пенчев, директор на Столичната регионална здравна инспекция. Носенето на маски не е задължително за деца под 6-годишна възраст. 

В сила остава и изискването за носене на предпазни маски в здравни и лечебни заведения, както и в специализираните институции за предоставяне на социални услуги, аптеки, оптики и дрогерии.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img