fbpx
25.8 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 16:28

“Малки сладки лъжкини” се завръщат на екран

Маскиран убиец ги преследва и заплашва да разкрие греховете им

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

На 28 юли е премиерата на подновената тийнейджърска драма “Малки сладки лъжкини”. Сериалът Max Original, “Малки сладки лъжкини: първороден грях”, ще дебютира в четвъртък с първите си три от общо десет епизода.

Тийнейджърската мелодрама запознава зрителя с ново поколение лъжкини, които са преследвани от “А” – маскиран убиец, който ги преследва със съобщения и заплахи да разкрие греховете на майките им, както и техните собствени.

Два нови епизода ще последват на 4 и 11 август, като последните три серии ще са достъпни в стрийминг платформата на 18 август.

- РЕКЛАМА -spot_img
Росица Лаханова
Росица Лахановаhttp://www.newsone.bg
Росица Лаханова е родена в София. Завършва Журналистика и Българска филология със специалност “Езикознание” . Мечтае да се занимава със старобългарски език, но съдбата я изпраща в телевизията. Работи в сферата на електронните медии от 1999. Била е редактор, сценарист и водещ в сутрешен блок, съботно-неделни и нощни блокове в телевизиите НКТ “Евроком”-София, ББТ, “Диема”, “7 дни”, БНТ. От 1.6.2022 е член на екипа на NewsOne LIVE TV. Обича театъра, конния спорт и бързите коли. Любима книга - “Малкият принц”, верую : най-важните неща се виждат със сърцето.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img