fbpx
28.6 C
София
15 август 2022 | понеделник | 18:45

Майката на полицайката Симона: Заплашват ни с убийство, изключително тъп народ

Бистра Радева е категорична, че дъщеря й не се е возила в джипа на Георги Семерджиев във фаталната нощ и не е негова любовница

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Симона Радева не е била в колата на Георги Семерджиев и двамата не са любовници. Това заяви пред “България днес” Бистра Радева – майка на полицайката, чието име от няколко дни се спряга по повод шофьора, предизвикал тежката катастрофа край столичния хотел “Хемус”.

Жената е категорична, че истината е съвсем друга.

“Заплашват ни с убийство! Опитах се да обясня истината, но ни наричат проститутки и искат да ни убият. Симона не е била в джипа на Георги Семерджиев и не е негова любовница, както се твърди. Всичко ще стане ясно скоро, но повече подробности ще мога да кажа, след като приключат следствените действия”, заявява майката на 22-годишната полицайка от столичното Първо РПУ.

“Опитах се да напиша във Фейсбук истината, но бях жестоко нападната. Може да проверите в нейното полицейско управление – Симона е изключително съвестен и безупречен служител. Има задържания на водачи за наркотици и алкохол, сваля номера и е безкомпромисна. Нямам идея цялата тази помия откъде се изля. Не е нормално да я заплашват с убийство и какво ли още не. Чувства се застрашена, мен също ме заплашват да ме убият. Изключително тъп народ”, каза още пред вестника майка й.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img