fbpx
23.6 C
София
15 август 2022 | понеделник | 21:12

Магията на Коледа: Деца помагат на деца за закупуването на интерактивна учебна дъска

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Благотворителна изложба-базар “Магията на Коледа: Деца помагат на деца” е подредена под куполите на Ларгото София.

Събраните средства ще бъдат дарени за закупуване на интерактивна учебна дъска за Центъра за настаняване от семеен тип за деца без увреждания “Любен Каравелов”.

За поредна година събитието преминава под патронажа на Главния архитект на Столичната община арх. Здравко Здравков.

Експозицията представя картини на талантливи ученици от 143 – то ОУ “Георги Бенковски”, 44 СУ “Неофит Бозвели” – София, ОУ “Марин Дринов”- град Панагюрище, 90 СУ “Ген. Хосе де Сан Мартин”- София и Школата по изобразително изкуство към читалище “Възраждане”- район “Подуяне”.

Снимка: НАГ – СО

Куратор на изложбата е г-н Виолин Неделчев – учител по изобразително изкуство и “Учител на година” за 2015-та и 2018-та година.

От утре новият й дом ще бъде Направление “Архитектура и градоустройство”.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img