fbpx
18.6 C
София
14 август 2022 | неделя | 21:47

“Луфтханза” анулира полети от и до Франкфурт

Работещите в наземно обслужване искат увеличение на заплатите с 9,5%

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Отменени са полетите на “Луфтханза” от и до Франкфурт за сряда. Причината са стачни действия на наземния персонал.

Както NewsONE ви информира още вчера, до сряда разписанията на авиопревозвача ще са силно нарушени, поради стачните действия, организирани от една от най-големите синдикални организации – “Ферди” (Verdi). Протестът на работещите в “наземно обслужване”, е заради исканото увеличение на заплатите от страна на работещите с 9,5%.

Профсъюзът “Ферди” призова към стачни действия от 03:45 ч. местно време (04:45 бълг. вр.) в сряда до 06:00 ч. (07:00 бълг. вр.) в четвъртък, “за да увеличи натиска” върху ръководството.

- РЕКЛАМА -spot_img
Росица Лаханова
Росица Лахановаhttp://www.newsone.bg
Росица Лаханова е родена в София. Завършва Журналистика и Българска филология със специалност “Езикознание” . Мечтае да се занимава със старобългарски език, но съдбата я изпраща в телевизията. Работи в сферата на електронните медии от 1999. Била е редактор, сценарист и водещ в сутрешен блок, съботно-неделни и нощни блокове в телевизиите НКТ “Евроком”-София, ББТ, “Диема”, “7 дни”, БНТ. От 1.6.2022 е член на екипа на NewsOne LIVE TV. Обича театъра, конния спорт и бързите коли. Любима книга - “Малкият принц”, верую : най-важните неща се виждат със сърцето.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img