fbpx
27.8 C
София
9 август 2022 | вторник | 14:47

Лозан Панов: Върнете децата в училище!

Политиците не положиха достатъчно усилия за съставяне на правителство, смята кандидатът за президент

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Кандидатът за президент Лозан Панов призова децата да бъдат върнати незабавно в училищата, а политиците да забравят за предизборните игри.

“Моля Ви, г-н здравен министър, върнете децата в училище. Можем да се лишим от много неща, но не можем да се лишим от нашето бъдеще”, каза той пред БНТ.

Председателят на ВКС коментира и неуспешните опити за съставяне на правителство. Той смята, че партиите и президентът не са направили достатъчно усилия за съставянето на редовен кабинет. Според него логичното решение е било връчването на третия мандат на най-малката партия в НС – ИБГНИ.

По темата за съдебната реформа Лозан Панов заяви, че смяната на едно лице с друго няма да направи промяната. Той твърди, че отстраняването на Иван Гешев и назначаването на друг главен прокурор не би било истинска промяна.

Според него е необходима много по-дълбока съдебна реформа.

- РЕКЛАМА -spot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here