fbpx
18.6 C
София
14 август 2022 | неделя | 21:39

Лозан Панов откри кампанията си пред непостроената детска болница в София

Той поясни, че изборът на мястото не е случаен

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Официален старт на кампанията си даде и кандидат – президентската двойка Лозан Панов и Мария Касимова – Моасе. Настоящият председател на Върховния касационен съд избра да отбележи началото на предизборната битка пред скелето на детската болница.   

Панов обясни, че изборът на мястото не е случаен и подчерта, че именно липсата на специализирана болница за деца е знак за нивата на корупция в държавата. 

Независимата кандидат – президентска двойка обяви, че има амбиции за промяна както в здравната, така и в съдебната система и очерта политическото разделение като основен проблем в държавата. 

“България страда от разделение, пример за това е бившият парламент и политическите сили в него. Сега имаме повече нужда да се убедим върху обща кауза. Благодентството на нашето общество и националния интерес са онази спойка, която би могла да ни обедини. Следващата стъпка е да намерим човеците, които да прегърнат тази идея и да ни поведат. Ако зрелостта на едно общество се измерва с внушенията към хората в неравностойно положение, то сградата, която е зад нас е лакмус на нашата зрялост. България не е бедна страна, в България безобразно се краде и това обрича малки, големи и още по-големи деца на недоимък”, заяви Лозан Панов. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img