fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 04:40

Лозан Панов: България се събужда бавно

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Благодаря на съмишлениците ми.  България се събужда бавно. Това каза Лозан Панов, който ще бъде издигнат от инициативен комитет и гражданската инициатива „Правосъдие за всеки“.  

„Моята кауза е била независимостта на съдебата система, отвоюването на институциите. Ще се обърна към всички свободни граждани с молба да ме подкрепят, защото бих искал да бъда следващият президент, който ще подпише или няма да подпише Указа за назначаване на нов председател на ВКС“, каза той и добави, че очаква подкрепата на всички свободомислещи българи в тази страна.

Панов обяви, че вицепрезидент ще е Мария Касимова.

Велислав Величков от гражданската инициатива “Правосъдие за всеки” каза, че в инициативния комитет, който ще издигне Панов за кандидат за президент, няма да видим партийни лица, а успешни, независими и свободни българи.

“Ние намираме в лицето на съдия Панов съмишленик на нашите идеи, с който заедно 7 години сме водили тези битки, всеки на своето място”, заяви той и каза, че към момента ИК наброява 21 души, като броят им най-вероятно ще се увеличи.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img