fbpx
24.1 C
София
12 август 2022 | петък | 14:51

Лили Иванова: Не съм отчаяна, но светът е различен

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Не съм отчаяна в никакъв случай, но светът е различен и ние трябва да сме готови да посрещнем всяко предизвикателство. Това каза Лили Иванова в интервю за предаването “Денят започва с Георги Любенов” по БНТ.

Дни преди концертите си в зала 1 на НДК (14/15/16 декември) неповторимата певица говори за музикалните си емоции и любимата публика.

“Не съм отсъствала толкова дълго от сцената, не ми беше никак приятно. Светът е много различен. Тези 2 години ми се сториха най-големия кошмар, защото ме разделиха с моята любима публика, с моето щастие”, заяви Лили Иванова.

Тя коментира, че публиката ѝ е липсвала, като е успяла за 2 години да отдели житото от плявата. Оценила е своето обкръжение, хората, които познава и с които работи.

“Игнорирам абсолютно всичко. Имам пъклени планове и пъклени идеи, затова и много трудно заспивам”, каза голямата певица.

Снимка: Личен профил във “Фейсбук” на Лили Иванова

“Сутринта като се събудим животът е по-различен и реалността, особено в днешното време, е много различна”, допълни примата.

Тя коментира, че никой не знае какви времена ще доживеем.

“Аз съм готова винаги да посрещна и най-лошото, това съм го възпитала в себе си. И не правя трагедии, по-добре човек да е подготвен за нещо, да внимава какво ще му донесе утрешният ден, а не да си гради пясъчни кули”.

“Дисциплината за мен е закон”, допълни Лили Иванова.

Тя коментира, че е емоционална и това понякога ѝ пречи, но не може да се промени.

…”Нищо не знаят за мен”…, каза още певицата.

- РЕКЛАМА -spot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img