30.11.2022 | сряда | 02:47

Лидерът на „Възраждане“ праща всички врагове на АЕЦ „Белене“ на работа в затвора

Публикувано:

Сподели поста:

Мястото на всички предатели на българските национални интереси е в затвора. Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов. Повод за острата му реакция беше изказване на Мартин Димитров от „Демократична България“ против изграждането на АЕЦ „Белене“.

„Да говориш подобни неща пред българския народ в момент, в който цената на тока за индустриални потребители скочи в пъти, а битовите потребители треперят от страх в очакване на повишението и за тях, е проява или на висша форма на национална предателство, или на тежък случай на мозъчно увреждане“, написа в социалните мрежи Костадин Костадинов.

Според лидера на „Възраждане“ упоритостта на американските агенти за влияние у нас в прокарването на антибългарските им политики е достойна за уважение – вече повече от 30 години те последователно работят за унищожаването на българската държава част по част, като конкретно в момента за пореден път се опитват да довършат екзекуцията на българската енергетика.

Публикация на Костадин Костадинов, лидер на ПП „Възраждане“

Затова Костадинов предложи авторите на тези идеи да отидат в затвора, като полагат и общополезен труд. А за тези, които са в „Белене“, ще помогнат в изграждането на новата атомна електроцентрала, като се пестят разходи за транспортирането им на друго място за общественополезен труд.

„Разбира се там ще имат възможност да работят и всеки 2 работни дни ще им се броят като 3 зад решетките. Ще имат голям избор от работни места – тунела под Шипка, тунела под Петрохан, урановите мини и т.н. Тези от тях, които ще са в Белене, няма да бъдат разхождани надалеч – те ще могат да се включат пряко в доизграждането на АЕЦ „Белене“.

И докато тунелът под Шипка е планиран инфраструктурен проект с национално значение, урановите мини у нас не се експлоатират от 1996 г.

Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
София
облачно
3.4 ° C
4.5 °
2.8 °
90 %
2.6kmh
100 %
ср
3 °
чт
3 °
пт
5 °
сб
8 °
нд
5 °

Прочети още

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

СРП се самосезира по повод информация за проявеното насилие спрямо Диана Димитрова

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Родната актриса Диана Димитрова е била бита и заплашвана

Нитова към Донев: Имате ли информация за областния управител на Хасково и връзката му с голям контрабанден внос от Турция

По-късно през деня областният управител е подал оставка „През последните дни българското общество бе занимавано с медийна информация за...

На кръгла маса леви политически формации поставиха начало на съвместна работа

В рамките на кръгла маса под наслов "Лява България - идеи, политики, единение" представители на леви формации в...