4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 13:04:53
4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 13:04:53

Лидерът на „Възраждане“ праща всички врагове на АЕЦ „Белене“ на работа в затвора

Костадин Костадинов поиска да бъде отнета свободата „всички подобни национални предатели“ на българските интереси

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Мястото на всички предатели на българските национални интереси е в затвора. Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов. Повод за острата му реакция беше изказване на Мартин Димитров от „Демократична България“ против изграждането на АЕЦ „Белене“.

„Да говориш подобни неща пред българския народ в момент, в който цената на тока за индустриални потребители скочи в пъти, а битовите потребители треперят от страх в очакване на повишението и за тях, е проява или на висша форма на национална предателство, или на тежък случай на мозъчно увреждане“, написа в социалните мрежи Костадин Костадинов.

Според лидера на „Възраждане“ упоритостта на американските агенти за влияние у нас в прокарването на антибългарските им политики е достойна за уважение – вече повече от 30 години те последователно работят за унищожаването на българската държава част по част, като конкретно в момента за пореден път се опитват да довършат екзекуцията на българската енергетика.

Публикация на Костадин Костадинов, лидер на ПП “Възраждане”

Затова Костадинов предложи авторите на тези идеи да отидат в затвора, като полагат и общополезен труд. А за тези, които са в „Белене“, ще помогнат в изграждането на новата атомна електроцентрала, като се пестят разходи за транспортирането им на друго място за общественополезен труд.

„Разбира се там ще имат възможност да работят и всеки 2 работни дни ще им се броят като 3 зад решетките. Ще имат голям избор от работни места – тунела под Шипка, тунела под Петрохан, урановите мини и т.н. Тези от тях, които ще са в Белене, няма да бъдат разхождани надалеч – те ще могат да се включат пряко в доизграждането на АЕЦ “Белене”.

И докато тунелът под Шипка е планиран инфраструктурен проект с национално значение, урановите мини у нас не се експлоатират от 1996 г.

- Реклама -spot_imgspot_img
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук