fbpx
15.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 08:47:15
петък | 27.05.2022 | 08:47:15
15.8 C
София

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ призова за предсрочни избори

Той беше гост на отбелязването на годишнина от "възродителния процес" в източнородопското село Караманци

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Байрамът мина, да се готвим за предсрочни избори. Това каза в село Караманци, община Минерални бани, лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ днес. Да се готвим, обединени и единни, да защитаваме демокрацията в нашата родина България. Да не допускаме разни минувачи да ни сочат вратата, каза Карадайъ.

По негови думи свободата и демокрацията трябва да се защитят единно и мощно и така да се тръгне към решение на проблемите.

Карадайъ беше гост на отбелязването на годишнина от “възродителния процес” в източнородопското село.

На 10 май 1984 там е започнала съпротива срещу насилствената смяна на имената, при която 10 човека от селото са осъдени и вкарани в затвора. На събора в местността “Караач” край селото се събраха стотици хора от цяла България, депутати, кметове и функционери на Движението, припомня БТА.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук