fbpx
More

    Лиъм Галахър жъне успехи с третия си солов албум

    Новият солов албум на музиканта Лиъм Галахър “C’mon You Know” оглави британската класация с излизането си. Певецът отбелязва и двойна победа, защото разпространеният на същата дата (27 май) с него запис на живо “Down by the River Thames” е на четвърто място в нея.

    С това постижение Лиъм Галахър изравнява 11 първи места на брат си Ноел, като се вземат предвид и албумите с „Оейзис“, предаде БТА.

    Според в. „Индипендънт“ “C’mon You Know” е триумфално завръщане, а “Ню мюзикъл експрес” го определя като „най-добрия му и най-експериментален албум досега“. В. “Гардиън” обръща внимание, че “C’mon You Know” „не ускорява пулса повече от двата предшестващи го, но показва стремежа на Галахър да разшири обхвата си. Звездният състав от автори, продуценти и специални гости, като Дейв Грол, Езра Кьониг и Ник Зинър дава много шлифовка и идеи“.

    Албумът “C’mon You Know” е брит-поп, рок, пънк, електро с  елементи на психиделичност. Пропит е с носталгия към “Бийтълс”,  “Ролинг стоунс” и “Оейзис”, но и показва еволюцията на певеца. На 50 години Галахър е запазил характерния си глас, с който може да придаде чувства и на безсмислени текстове.