fbpx
18.8 C
София
13 август 2022 | събота | 18:27

Лена Бориславова: Ще помогнем за кабинет, ако третият мандат е при партньори

За ПП е важно да се положат всички усилия при съставяне на кабинет

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

От “Продължаваме Промяната” са готови да помогнат за съставянето на кабинет, ако третият мандат бъде връчен на някой от досегашните им партньори. Това съобщи говорителят на кабинета “Петков” Лена Бориславова.

Бориславова каза още, че за ПП е важно да се положат всички усилия при съставяне на кабинет с третия мандат. Ако партията, която получи мандата, е някоя от досегашните им партньори, те ще направят всичко възможно да им помогнат, ако не се пристъпват някои политики и принципи.

“От ПП показахме, че за нас постовете не са водещо нещо. Това, с което тръгваме напред, когато влизаме в преговори, винаги е било първо разговор за политики, конкретни законопроекти и мерки, зад които ние заставаме.

Кирил Петков преотстъпи мястото си на Асен Василев, когато общественото мнение беше, че това е по-добрият вариант за съставяне на правителство. Опитваме да сме диалогични”, допълни тя.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img