fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 06:16

Лена Бориславова: Прокуратурата може да разследва, колкото желае (ВИДЕО)

По думите на Бориславова ,тя все още не е била разпитвана

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

В Софийска градска прокуратура е образувано досъдебно производство, по което се разследва начина на сключване на договор за правни услуги между ББР и адвокатска кантора, като за изпълнител на дейността е посочена Лена Бориславова. Материалите са получени от Районната прокуратура, като договора е сключен в средата на 2021 година.

„Аз съм абсолютно спокойна. Прокуратурата може да разследва, колкото желае. За мен, по-скоро, това граничи с някаква политическа акция. Аз лично не съм подписвала никакъв договор от името на банката или на кантората. Странно е как водят досъдебно производство срещу конкретно лице, тъй като такова нещо не съществува в нашето наказателно правораздаване от едно известно време. За мен това не е правно обосновано”, заяви Лена Бориславова.

По думите на Бориславова, тя все още не е била разпитвана.

От Прокуратурата уточняват, че от 2017 г. досъдебните производства не се образуват срещу лица съгласно изричната разпоредба на Наказателно-процесуалния кодекс.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img