fbpx
28.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 17:42:45
петък | 27.05.2022 | 17:42:45
28.8 C
София

Лена Бориславова: Предоставяме безвъзмездно каски и бронежилетки на Украйна

Защитните средства ще бъдат отпуснати от наличните количества със съдействието на българското Министерство на отбраната

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

„Министерски съвет прие решение да се предостави безвъзмездно на правителството на Украйна помощ за защита на нейните граждани, която представлява средства за индивидуална защита – две хиляди каски и две хиляди бронежилетки.” Това обяви на брифинг в МС Лена Бориславова, началник на политическия кабинет на премиера.

Защитните средства ще бъдат отпуснати от наличните количества със съдействието на българското Министерство на отбраната, предаде БТА.

По думите й средствата за индивидуална защита ще се използват от мирните украински граждани. „Тази мярка надгражда досега оказваната хуманитарна и друга помощ от страна на правителството“, отбеляза Лена Бориславова.

- Реклама -spot_imgspot_img
Мариана Климентиева
Мариана Климентиеваhttp://www.newsone.bg
Мариана Климентиева е журналист на информационния сайт newsOne.bg. Всеки ден тя ще ви информира за най-важните и любопитни обществени теми, новини от икономиката, земеделието, технологиите и светските новини. Мариана е редактор с над 18-годишен опит в печатните издания и онлайн издания и е и магистър по "Журналистика " от Софийския университет "Св. Климент Охридски" .
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук