fbpx
18.6 C
София
14 август 2022 | неделя | 22:43

Лена Бориславова: Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои персонални

Те са колективно решение на управляващата коалиция, написа тя

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои персонални, а колективно решение на управляващата коалиция. Това написа във “фейсбук” профила си Лена Бориславова, началник на политическия кабинет на премиера в оставка Кирил Петков. 

“С тях и с кандидатурата на Станислав Тодоров се съгласиха всички партии в коалицията, включително бяха подкрепени в зала от г-жа Ива Митева и Тошко Йорданов”, пише тя.

Бориславова коментира, че няма обективни и професионални аргументи зад поименната нападка срещу нея, като се има предвид, че всички са гласували единодушно и допълни, че най-добрата атестация за политическа зрялост е да умееш да губиш с достойнство.  

Реакцията ѝ беше провокирана от обвиненията на председателя на парламентарната група на “Има такъв народ” Тошко Йорданов. По-рано днес той каза, че Лена Бориславова носи отговорност за създалата се ситуация. Йорданов я нарече “слаб юрист” и заяви, че заради нея предходният председател на регулаторния орган Иван Иванов се завръща на поста.

- РЕКЛАМА -spot_img
София-Никол Николова
София-Никол Николоваhttp://www.newsone.bg
София-Никол Николова има опит като репортер в информационна агенция. Работила е и в сферата на рекламата. Обучава се в бакалавърска програма “Връзки с общественноста” на СУ „Св. Климент Охридски“. Обича да пътува и се занимава със спортно катерене.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img