Началникът на кабинета на премиера Кирил Петков – Лена Бориславова е болна от грип. Това стана ясно от неин пост във Фейсбук. Бориславова уточни, че “с радост ще застана отново до този отбор от смели и борбени хора!”.

“Да успокоя “доброжелателите”, #промянатапродължава и целият отбор сме единни и по-мотивирани от всякога! Ще довършим битката за Капитан Андреево. И всички следващи”, написа началникът на кабинета.

„И така … почти година по-късно битката не е само за ББР, а за цялата държава. Битката е за това дали в четвъртък сутрин ще се събудим с чувство на облекчение или с желание за емигриране? Дали ще оставим егото или страхът да ни водят? Дали си мислим, че при едно ново раздаване на картите ще се “уредим” по-добре или поне ще “накажем” тези, които заради битките и идеалите си са ни отнели спокойствието“, се казва още в поста.

„А щом се възстановя от грипа, с радост ще застана отново до този отбор от смели и борбени хора! Ще довършим битката за Капитан Андреево. И всички следващи,“ закани се Бориславова.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here