fbpx
28.8 C
София
петък | 27.05.2022 | 19:17:57
петък | 27.05.2022 | 19:17:57
28.8 C
София

Легендарното предаване „Нощни птици с Искра Ангелова“ се завръща по стартиращата нова телевизия BulgariaONE

Вечерното токшоу ще бъде в ефир от март 2022 г.

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Едно от най-любимите предавания, излъчвани в национален ефир “Нощни птици”, отново се завръща  по стартиращата през март тази година нова телевизия BulgariaONE, чиято цел ще е да създава добри новини, да обединява цялото семейство пред екрана и да предоставя на българите у нас и по света качествено, интелигентно и модерно телевизионно съдържание.

Вечерното токшоу, което Искра Ангелова и нейният екип правеха 14 години в национален ефир, ще продължи създадените си традиции и ще кани най-интересните личности от културната сцена, шоу бизнеса и обществения живот – талантливите, можещите и знаещите хора на България. В непринуден и откровен разговор гостите на Искра ще разкриват истинското си лице, като форматът ще кулминира със запазената си марка – специалните „изненади“ за събеседниците, които винаги са изключителни в своята област. През годините, освен културният и обществен елит на България, в предаването са гостували и много световни знаменитости като режисьорът Вим Вендерс; музикантът Джон Лоутън; актьорите Лоренцо Ламас, Серджо Кастелито и Джон Савидж; писателят Фредерик Бегбеде; писателката, учен и психоаналитик Юлия Кръстева; създателят на Уикипедия Джими Уейлс и много други.

Снимка: Искра Ангелова

Новост в подхода към интервюто ще бъде неговата актуалност: през последните години в медиите видимо започнаха да липсват силните лидери на обществено мнение, с категорични позиции и критическа способност – интелигенцията на България, предприемачите, хората на изкуството: онези естествени водачи на всяко общество, които осмислят ставащото, кризите и празниците по различен, експертен, по-личен и по-уместен начин. Политиката и криминалната хроника, „лошите“ новини и евтиният лайфстайл изместиха изцяло онези предавания и рубрики в големите медии, където можеше да се чуе смислен разговор.

Снимка: Искра Ангелова

„Нощни птици с Искра Ангелова“ по BulgariaONE ще компенсира тази липса в новите броеве на предаването. То ще продължи да прави музикален портрет на гостите и да осигурява на верните си почитатели истинско преживяване, хепънинг с много музика, спомени и непринудени истории. Гостите на Искра ще продължат да си говорят така, сякаш не са в телевизионно студио, a са ѝ на гости у тях и сякаш този разговор изобщо не е спирал, а чудесните музиканти от бенда на предаването, които могат да изсвирят на практика всичко, ще радват вярната, просветена и любознателна, интелигентна публика на токшоуто с музика на живо в интересен аранжимент.

Клубът на летящите хора „Нощни птици с Искра Ангелова“ ще бъде в ефир от март 2022 г., всяка неделя вечер от 22:00 часа по стартиращата  скоро съвсем нова телевизия BulgariaONE.

BulgariaONE е нова телевизия, която се разпространява по кабел и сателит. Потърсете програмата при своя кабелен оператор още днес.

- Реклама -spot_imgspot_img
NewsONE
NewsONEhttps://www.newsone.bg
Инфо за нас.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук