fbpx
20.2 C
София
19 август 2022 | петък | 05:26

Кубрат Пулев с поредна победа на ринга

Веднага след края на десетия рунд Кобрата развя българското знаме на ринга

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Кубрат Пулев отнесе Джери Форест и не остава никакво съмнение в превъзходството си. Българинът спечели убедително със съдийско решение срещата от боксовата гала TrillerVerz 5 в Лос Анджелис. 

Веднага след края на десетия рунд Кобрата развя българското знаме на ринга. Победата бе 29-та за Пулев на професионалния ринг. Кобрата не успя да повали съперника си на пода, но имаше категорично предимство и спечели всички рундове с изключение на първия и третия.

Минути преди сблъсъка избухна скандал, който забави началото на двубоя. Кобрата заяви, че ръкавиците на 34-годишния му противник са използвани и при това положение мач няма да има. Разправиите продължиха дълго, но в крайна сметка спорът приключи, след като от щаба на българина предоставиха чифт ръкавици на американеца. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img