fbpx
26.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 17:25:59
четвъртък | 26.05.2022 | 17:25:59
26.8 C
София

Кремъл: Доставките на оръжия за Украйна създават опасност за европейската сигурност

Британската външна министърка заяви, че на Украйна трябва да бъдат доставяни още тежки оръжия и самолети

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Доставките на оръжия за Украйна създават опасност за европейската сигурност, заяви днес Кремъл, след като британската министърка на външните работи Лиз Тръс отправи нов призив на Киев да бъдат доставяни още тежки оръжия, предаде Франс прес.

“Тази тенденция Украйна да бъде наводнявана с оръжия, и то с тежки оръжия, застрашава сигурността на континента и провокира нестабилност”, каза пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Британската външна министърка заяви вчера, че на Украйна трябва да бъдат доставяни още тежки оръжия и самолети, като подчерта, че сега е времето да бъде проявена смелост в борбата с Русия, която нахлу в Украйна на 24 февруари.     

“Тежки оръжия, танкове, самолети – трябва да се поровим в складовете си, да ускорим производството, трябва да направим това”, призова Лиз Тръс, допълва БТА.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук