fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 18:34

Красен Кралев: Нинова ще продължи агонията до край

Управляващите ще опитат в последните дни да направят още няколко политически назначения, прогнозира той

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Корнелия Нинова ще направи всичко възможно да удължи агонията за съставяне на кабинет още няколко дни или седмица. За 190 дни БСП направиха над 500 политически назначения, може би ще се опитат последните дни да бъдат направени още няколко такива, заяви Красен Кралев на пресконференция във Варна.

“Драматичните събития от петък показаха много неща, показаха, че “Демократична България” и БСП така са се прегърнали, че чак са се слели”, коментира той.

“Демократична България” не иска раздяла със социализма и Държавна сигурност (ДС), защото членовете ѝ са отхвърлили предложението на опозицията кандидатът за председател на комисията да не е бил свързан с репресивните структури на ДС, каза Кралев

“Ясно е, че всичко се прави за един човек и се върти около името на Бойко Рашков. Ние не смятаме, че мястото на Бойко Рашков трябва да е в органите на държавното управление”, категоричен е Кралев.

Събитията от последните дни и последвалите реакции на различни политици от доскорошната четворна коалиция показа ясно, че отиваме с много голям процент на вероятност на предсрочни парламентарни избори, допълни колегата му Павел Христов.

“Продължаваме промяната” върви към своя край, но за съжаление оставя тежко наследство”, заключи Христов.

- РЕКЛАМА -spot_img
Росица Лаханова
Росица Лахановаhttp://www.newsone.bg
Росица Лаханова е родена в София. Завършва Журналистика и Българска филология със специалност “Езикознание” . Мечтае да се занимава със старобългарски език, но съдбата я изпраща в телевизията. Работи в сферата на електронните медии от 1999. Била е редактор, сценарист и водещ в сутрешен блок, съботно-неделни и нощни блокове в телевизиите НКТ “Евроком”-София, ББТ, “Диема”, “7 дни”, БНТ. От 1.6.2022 е член на екипа на NewsOne LIVE TV. Обича театъра, конния спорт и бързите коли. Любима книга - “Малкият принц”, верую : най-важните неща се виждат със сърцето.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img