fbpx
23.6 C
София
15 август 2022 | понеделник | 22:45

Костадинов: Вината за ранените е на управляващите, предупредихме ги

"Всички ограничения се налагат неефикасно", заяви Костадинов

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов обвини управляващата коалиция за ранените от днешните протести пред парламента. Според него те не са се вслушали в думите на формацията през предишните дни.

“Чух, че има пострадали на протеста, за съжаление. Надявам се, че са пострадали леко. Вината за ранените е на управляващите, предупредихме ги”, заяви той пред bTV.

Според него всички ограничения се налагат напълно безсмислено и неефикасно. В същото време Костадинов твърди, че е под домашен арест, маскиран като карантина.

“Минаха 10-15 пъти полицаи, очаквайки да изляза. Не мога да се срещна с министър-председателя, преди да изтече домашният арест.”

За срещата на здравния министър Асена Сербезова с част от протестиращите лидерът на “Възраждане” каза, че само тя е проявила здрав разум, защото днешното й поведение е било “най-мъжкото”. Той обеща, че протестите ще продължат “задължително”, ако партията не успее да постигне консенсус със здравните власти.

- РЕКЛАМА -spot_img
Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://www.newsone.bg
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img