fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 19:17

Костадинов: Предстои пречистване на българския политически елит

Според него все повече разочаровани избиратели от БСП ще гласуват за "Възраждане"

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Всички, които сега твърдят, че изборите нищо няма да променят, ще се сблъскат с една много сурова реалност на 2 октомври. България няма да е същата след тази дата. Предстои пречистване на българския политически елит”. Такова мнение изрази лидерът на “Възраждане” Костадинов Костадинов във връзка с резултатите от предстоящите парламентарни избори. 

“БСП е патерица на “Възраждане. С всеки един ход в управлението, те разочароват изключително много своите избиратели, които намират именно във “Възраждане” алтернатива”, заяви той в отговор на журналистически въпрос дали политическата му формация се е превърнала в  “патерица на ГЕРБ”.

Фактите сочат, че двете партии гласуваха “против” в дневния ред на парламента да влезе точка за гласуване на управленската 6-месечна програма, предложена от БСП, която трябваше да послужи за основа на преговорите за нов кабинет.

“Гласувахме “против” поради две причини. Първо – защото не е законно. НС няма процедура, с която да гласува законодателна програма за месеци напред. Парламентът гласува законодателна програма за седмица напред”, заяви Костадинов.

И продължи: “Второ – тази законодателна програма беше писана очевидно в 12 без 5, на коляно. Не знам кой я е писал, но нещата, които се предлагат в нея – можеха досега да бъдат осъществени. Нищо от това не се случи обаче. Очевидно е, че говорим за един елементарен и пропаганден ход”, добави Костадинов.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img