fbpx
18.6 C
София
14 август 2022 | неделя | 21:03

Костадинов: Очакванията ни са на изборите да бъдем първа политическа сила

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Очакванията ни са “Възраждане” да е първа политическа сила на предстоящите избори, за това се борим. Това заяви във Варна лидерът ѝ Костадин Костадинов, който обяви още, че на вота ще участват самостоятелно и няма да влиза в коалиции.

“Ние се борим не просто да отидем и да спечелим изборите, ние се борим за това България да продължи да съществува. Ние не отиваме на избори, ние отиваме на война”, каза той.

Според него, ако изгубят изборите, ще ни вкарат във война, затова според него тези хора били инсталирани.

“Ако не ни вкарат във война поне да унищожат българската икономика. Ситуацията с газа го показва”, посочи Костадинов.

Той призова и призив към българите да не спазват налаганите противоепидемични изисквания и да не слагат маски. Според него те са противоконституционни.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img