28.11.2022 | понеделник | 03:19

Костадин Костадинов: За балотажа ще подкрепим този кандидат, който е против „Зелените сертификати“

Публикувано:

Сподели поста:

Партия „Възраждане“ ще подкрепи този кандидат за президент, който е против въвеждането на „Зелените сертификати“ и принудителната ваксинация.

Това заяви пред Nova лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов.

„Целта на „Възраждане” е да управлява България самостоятелно. Нашата подкрепа ще продължава да расте, докато не станем първа политическа сила“.

„Ние многократно сме заявявали, че не гледаме на партиите като на имена, а като програми и платформи. В тях няма разлики по отношение на политиките. Никой не коментира демографския проблем. Здравната и образователната криза също са еднакво застъпени при тях. Нашите избиратели искат нормален и спокоен живот. Всички ние страдаме еднакво от наложените ограничения”, обясни той.

Според него сега ще се формира правителство, защото „такова е желанието на Американското посолство, което управлява политическите процеси у нас“. Костадинов обаче се опасява, че новият кабинет няма да бъде стабилен.

Лидерът на „Възраждане” се обяви и против въвеждането на еврото.

Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
София
облачно
2.1 ° C
2.6 °
1.8 °
92 %
1kmh
100 %
пн
3 °
вт
4 °
ср
5 °
чт
5 °
пт
4 °

Прочети още

Информация за състоянието на републиканските пътища към 17:30 ч. на 27.11.2022 г.

МЕТЕОРОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА: Температурите са в интервала от -4 °С до +13 °С. Времето над страната е предимно облачно. Слаб...

Cъвет на президентите на BusinessEurope

Cъвет на президентите на BusinessEurope

Весела Лечева ще участва в Съвета по образование, младеж, култура и спорт в Брюксел

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева и заместник-министър Петър Бучков отпътуваха за Брюксел днес, където утре и...

Литературният феномен „Ордеса“ е вече на български

Разтърсващ и дълбок, романът е посветен на любовта, загубата и паметта Познат на българската публика със своята поезия, забележителният...