27.01.2023 | петък | 12:24

Костадин Костадинов, “Възраждане”: Няма да търпим ограничения

Публикувано:

Сподели поста:

Няма да търпим ограничения. Това заяви председателят на новата парламентарна формация “Възраждане” Костадин Костадинов при откриването на новото Народно събрание.

Той обяви, че партията ще работи срещу актуалните противоепидемични мерки и отпадането на зеления сертификат.

“Не искаме България да бъде васална. Няма да търпим ограничения, маски, принудителна ваксинация с експериментални субстанции. Ще се борим срещу този модерен фашизъм”, каза Костадинов.

От изказването му стана ясно, че формацията ще работи срещу приемането на “Истанбулската конвенция” и интегрирането в европейската “Зелена сделка” на българската енергийна система.

“По-добре довършване на АЕЦ “Белене” и преформатиране на работата на ТЕЦ-овете, с които разполагаме”, заяви лидерът на “Възраждане”.

Костадинов нарече Република Северна Македония “втора българска държава” и заяви, че “Възраждане” ще работи за затварянето на чуждите военни бази, разположени на територията на страната.

Новините от България

Следете новините от всяка община в България в национална информационна медия "България1".

meteoONE

София
облачно
-0.2 ° C
0.7 °
-1.2 °
95 %
2.1kmh
100 %
пт
1 °
сб
1 °
нд
1 °
пн
1 °
вт
2 °
Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://www.newsone.bg
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.
София
облачно
-0.2 ° C
0.7 °
-1.2 °
95 %
2.1kmh
100 %
пт
1 °
сб
1 °
нд
1 °
пн
1 °
вт
2 °

Прочети още

Приложение BNT NEWS на БНТ е с нова, усъвършенствана версия

През 2023 г. Българската национална телевизия продължава успешната реализация на своята стратегия за развитие, в която дигитализацията е...

Разследване за незаконна банкова дейност

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Видин се води разследване за извършени престъпления по чл. 321, ал.3, вр....

Повече чужденци посещават България

Пътуванията на български граждани в чужбина през декември 2022 г. са 604.7 хил., или с 9.7% над регистрираните...

ВМРО: Столичният общински съвет трябва да провери спешно гробищните паркове в София

Хаосът и разрухата там са обида към столичани Общинските съветници на ВМРО в Столичния общински съвет отново подготвят предложение...