fbpx
26.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 20:01:27
четвъртък | 26.05.2022 | 20:01:27
26.8 C
София

Костадин Костадинов: Как така изведнъж се наложи пътуването на Петков в САЩ (ВИДЕО)

Лидерът на "Възраждане" предполага, че пътуването на Кирил Петков е било свързано с българското вето пред еврочленството на РСМ

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов поиска отговор на въпроса дали посещението на премиера Кирил Петков в САЩ е по покана или по привикване. Костадинов припомни, че в края на миналата седмица стана известно, че нашият премиер ще е на посещение в САЩ като целта му е договаряне на различни политики, свързани с газовия проблем на България.

“Възниква въпросът как така изведнъж се наложи пътуването на Петков като се има предвид, че беше ясно още през януари, че проблем с газа ще има. Дали посещението има друга цел, защото все по-упорито се говори, че то всъщност е не с цел решаване на газовия въпрос, а по-скоро е свързано с инструктаж по отношение на бъдещите политики на българското правителство за РМС”, коментира лидерът на “Възраждане”.

Според Костадинов става дума за сделка, която да успокои обществото, че ако се вдигне ветото за преговорите на РМС за членство в ЕС, България ще получи по-евтин газ, а това нямало как да се случи.

- Реклама -spot_imgspot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук